مروری بر تاریخچه کرکره برقی
قبل از آن که مطلبی درباره کرکره برقی بگوییم بگذارید سری بزنیم به چند دهه پیش؛ حتماً شما هم به یاد دارید که درب های مغازه ها تا چند سال پیش همگی با کرکره های سنتی بسته می شدند. این کرکره های ظاهر زیبایی نداشتند و بعد از مدتی هم باید آن ها را رنگ می کردند؛ از زنگ زدن آن ها که نگوییم! از همه مهمتر این بود که این کرکره های سنتی با فشار دست باز و بسته می شدند و استفاده از آن ها افراد را خسته می کرد.
پس از مدتی درب های آکاردئونی به بازار آمدند. استفاده از این درب ها آسان اما هزینه تولید آن ها بسیار بیشتر از کرکره های سنتی بود. کمی بعد درب های اتوماتیک به بازار ایران وارد شدند و جای تمام درب های قبلی را گرفتند. این روزها اکثر فروشگاه ها، منازل و ادارات از کرکره برقی استفاده می کنند.
این تنها بخشی کوتاه از تاریخچه کرکره برقی در ایران بود اما اولین درب کرکره ای اتوماتیک در جهان کی ساخته شده است؟ یونان باستان! تعجب نکنید در ادامه روند تکامل درب های کرکره برقی را به شما معرفی می کنیم.
برای مشاهده 👈لیست قیمت تیغه کرکره برقی 👉کلیک کنید.
کرکره اتوماتیک در یونان باستان
در دوران باستان، یونان کشوری پیشرو در علوم و فناوری بود. اگر نگاهی اجمالی به تاریخچه کرکره برقی بیندازیم نام هرون اسکندرانی (Hero of Alexandria) را به عنوان اولین مخترع درب های اتوماتیک خواهیم دید. این فرد در قرن اول میلادی و یونان باستان زندگی می کرد و مخترع ماشین بخار بود. هرون دربی را برای معبد طراحی کرده بود که با استفاده از گرمای آتش معبد حرکت می کرد.
در واقع آبی که توسط آتش معبد به بخار تبدیل می شد به ظرف های برنجی انتقال پیدا کرده و فشار آن باعث حرکت طناب و قرقره متصل به درب معبد می شد. در آن زمان هرون پیشنهاد داد تا از این تکنولوژی برای تمام درب های شهر استفاده شود اما کسی از آن استقبال نکرد. متاسفانه بسیاری از طرح ها و اختراعات مهندسین یونانی در گذر زمان از بین رفتند و به نسل بعدی منتقل نشدند. اما هنوز حرفی درباره کرکره برقی نزده ایم!
👈لیست قیمت پاسار شیشه سکوریت 👉را از اینجا دریافت کنید.
اولین درب اتوماتیک در امریکا
پس از دوران باستان، عصر رنسانس آغاز شد که تحولی بزرگ در علوم مختلف رخ داد. در سال 1765 توماس والت، موتور بخار پیستونی را ساخت اما هنوز از این موتور برای درب های اتوماتیک استفاده نمی شد. دو مهندس آمریکایی با نام های شلدون اس رابی و هوراس اچ ریموند در سال 1931 اولین دستگاه نوری را ساختند که سال ها بعد در طراحی کرکره برقی تاثیر شگرفی داشت.
در سال 1954 دو مهندس دیگر به نام های دی هورتون و لیو هیویت اولین درب اتوماتیک امریکا را با حصیر ساختند و این بار مردم نیز از آنها استقبال کردند. این کرکره های حصیری اتوماتیک در بیشتر بانک ها، هتل ها و سوپرمارکت ها استفاده می شد. همانطور که می بینید تاریخچه کرکره برقی بسیار جذاب و پر تلاطم بوده است.
آیا می دانید 👈بهترین مارک کرکره برقی کدام هستند؟👉 برای اطلاع بیشتر کلیک کنید.
ساخت اولین کرکره برقی دنیا توسط یک دانش آموز
تا قبل از آن که مدرسه و دانشگاه به وضعیت فعلی خویش برسد بسیاری از طرح های بزرگ دنیا را دانش آموزان و دانشجویان ابداع می کردند. این مورد درباره کرکره برقی نیز صدق می کند. شکل اولیه کرکره برقی اولین بار در دهه 70 و توسط یک دانشجو در ایالت اوهایو ساخته شد. این دانشجو درب طراحی شده خود را در روزنامه آگهی کرد و چند عدد از آن را نیز فروخت. وی پس از موفقیت خود در فروش درب های کرکره برقی اولین شرکت تخصصی در این زمینه را تأسیس کرد.
در آن برهه از تاریخچه کرکره برقی، این درب یک کالای لوکس و کمیاب بود اما با گذر زمان نه تنها این نوع درب ارتقا پیدا کرد بلکه جایگاه خود را در جوامع مختلف باز کرد. این روزها کرکره های برقی در مدل های متنوع و قیمت های گوناگون به مشتریان عرضه می شود و کمتر دری را می بینید که از این تکنولوژی در آن استفاده نشده باشد.
تیغه های کرکره های برقی از آلومینیوم، گالوانیزه، فولاد، پلی کربنات یا ترکیبی از آن ها ساخته می شوند. موتور کرکره نیز به دو مدل ساید و توبولار تقسیم می شود که مدل آن با توجه به نوع تیغه، محل نصب، اندازه درب و نیاز مشتری انتخاب می شود.
با 👈تفاوت موتور ساید وتیوبلار👉 آشنا شوید.
نتیجه گیری
اکنون که با تاریخچه کرکره برقی آشنا شدید و مشاهده کردید که این درب چه فراز و نشیبی را در طی تاریخ پشت سر گذاشته تا به این شکل خود برسد؛ زمان آن است که درب کرکره برقی را از فروشگاهی معتبر تهیه کنید. ما در جنرال در موتور کرکره برقی، جک برقی و جک پارکینگی، لوازم و یراق آلات کرکره برقی و یراق آلات شیشه سکوریت را با بالاترین کیفیت تولید کرده و بدون واسطه به شما عرضه می کنیم.
با خرید از جنرال در دربی با کیفیت را با قیمتی مقرون به صرفه خریداری می کنید. مطالبی که درباره کرکره برقی در سایت جنرال در قرار می گیرند، بروز و کاربردی هستند پس مطالعه آن ها را فراموش نکنید!